divendres, 18 de febrer del 2011

sense senyal



1 comentari:

Anònim ha dit...

NO AL TANCAMENT DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ
Fa alguns dies s’ha tallat la lliure recepció de TV3 al País Valencià en un clar acte antidemocràtic, prepotent i contrari al més elemental dret de llibertat d’expressió.

Els atacs i pressions constants d’alguns governs valencians, i en particular de l’actual govern Camps, contra la llengua catalana, la seva difusió i la seva normalització en terres valencianes, no és sinó una altra baula de la cadena que es començà a trenar, ja en temps de Joan Fuster, impulsada pels sectors més dretans i blaveros de la societat valenciana... I molt ens temen que això no acabarà pas aquí, que aquests atacs i assetjaments continuaran.

USTEC-STEs, com a sindicat d’ensenyament que considerem irrenunciable el dret a l’ús de la pròpia llengua, i la immersió lingüística a les escoles com un reconegut mètode per assolir el normal aprenentatge de la llengua catalana (malgrat la contrària opinió i actuació del Tribunal Suprem), i també com a participants actius l’any passat en la recollida de signatures de la campanya per la ILP Televisió sense fronteres, volem solidaritzar-nos amb tota la gent del País Valencià que considera l’ús normalitzat de la llengua catalana i l’existència de mitjans informatius en català com un elemental dret democràtic, un dret pel qual cal lluitar cada dia, mot a mot, com diria Raimon.

En moments en que es lloa l’ús de les xarxes socials al món àrab com a mitjà de difusió i impuls de moviments democràtics, al País valencià es prohibeixen les emissions de televisió en llengua catalana.

No ens faran callar,
No ens faran renunciar a expressar-nos en la nostra llengua,
No ens quedarem quiets.
Barcelona, 22 de febrer del 2011

USTEC·STEs





USTEC·STEs IAC, Actualitzat: 22/02/2011 11:45 (17)