dimecres, 11 de novembre del 2009

A Finlàndia també passa això?


Aquest matí m'he posat a fer feina ben d'horeta. Estic preparant uns materials CLIL per la física de 4t d'ESO, forma part de la llicència d'estudis que m'han concedit i ara mateix estic gaudint.

Concretament estava buscant imatges per il·lustrar la tercera llei de Newton, el principi d'acció-reacció. Com que els materials s'han de publicar a la web del CIREL s'ha de garantir que les imatges no es trobin sota cap tipus d'autoria que impossibiliti la seva publicació. Així doncs he anat directe a la web del MEC on hi ha un recull d'imatges de difusió lliure.

El tennis és un esport on més fàcilment es manifesta aquesta tercera llei i per tant he fet una cerca en aquest sentit. Després de filtrar una mica els paràmetres de cerca (només he seleccionat fotografies i il·lustracions) he escrit "tenis" a la casella de cerca i avall.

La sorpresa ha arribat de seguida, molt poc material per triar, ara bé, m'he quedat sense paraules quan he vist el tipus de fotos que hi ha relacionades amb el tennis a la web del Ministerio de Educación y Ciencia. No espereu trobar imatges de tennistes practicant l'esport, es veu que en tot l'estat, és un esport molt minoritari i gairebé ningú el pràctica...

Sense comentaris.



O no...

2 comentaris:

Marc Teixido ha dit...

Tela, amb aquests del Ministerio xDD

ElKoko ha dit...

Home, com a acció-reacció ha funcionat: l'acció de fer clic t'ha fet obrir els ulls com a plats ;)